Confidentialitatea Datelor si Cookie 

GDPR

conform Regulamentului (UE) 2016/679

1. Site-ul dualstore.ro asigura protectia dreturilor si libertatilor funadmentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului la protectia datelor cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPR.

2."Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind persoana fizica identificata sau idetificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un idetificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

3. Site-ul dualstore.ro are acces la urmatoarele date ale utilizatorilor, o data ce acestia isi dau acordul, bifand casuta corespunzatoare consitamantului expres: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa fizica in cazul persoanelor fizice cu care colaboram.

4. Aceste date personale colectate de catre site sunt stocate in conditii de securitate si nu sunt prelucrate in alt scop decat cel prevazut expres de site (ofertare, livrare, facturare si contractare), precum si in scop statistic sau de marketing.

5. Daca utilizatorul doreste incheierea unui contract cu firma, atunci furnizarea datelor personale de catre aceasta se face in vederea executarii contractului, si sunt prelucrate in acest scop de catre firma, prcum si in scop statistic/ de marketing.

6. Temeiul juridic al prelucrarii datelor il constituie crearea oportunitatii de ofertare si de incheiere a contractelor in domeniu de activitate al societatii, in mediul online.

7. Societatea nu este autorizata sa transmita tertelor persoane datele personale transmise la punctul 3 decat si in scopul mentionat la punctul 4.

8. Societatea primeste date personale precum nume, prenume, email, numar de telefon si colaboreaza cu Google Analytics, Google AdWords, MailChimp, Sendingblue si Facebook Ads, pentru livrarea de anunturi publicitare (reclame) in scop de marketing.

9. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de utilizator/client. Ele se rezuma a fi adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.

10. Datele cu caracter personal sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea utilizatorilor pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar pe perioada nelimitata doar in scop statistic/de marketing.

11. Utilizatorul are dreptul sa isi retraga in orice moment consintamantul. Retragerea consintamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consitamantului inainte de retragerea acestuia.

12. Societatea furnizeaza utilizatorului/clientului informatii privind actiunile intreprinse asupra datelor in urma unei cereri, fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult o luna de la primirea cererii. Aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor.

13. Utilizatorul/clientul are dreptul de a solicita, in ceea ce priveste datele cu carcater personal, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor, in conformitate cu GDPR. (Dreptul la portabilitatea datelor >Utilizatorul/Clientul are dreptul de a primi datele cu caracter personal care il privesc si pe care le-a furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal).

14. Va aducem la cunostinta existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri (Facebook Ads, Google Analytics si Google Adwords), constand in realizarea unor avatare (persoane cu interese comune sunt pune laolalta) cu scopul de a putea livra reclame catre un grup targetat de persoane (informatii pertinente privind logica utilizata si privind importanta si conescintele preconizate ale unei astel de prelucrari pentru persoana vizata).

15. Utilizatorul/clientul are dreptul de a obtine din partea societatii o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective, precum si la alte informatii legate de prelucare, la cerere.

16. In orice moment, utilizatorul/clientul are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se alfa, prelucararii datelor cu caracter personal care il privesc, inclusiv creatii de profiluri.

17. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drep scop marketingul direct, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

18. Politica de cookies este definita si detaliata mai jos in acest articol.

19.Datele dumneavoastra personale necesare pentru facturare si transport se vor mai folosi si pentru:

  * contabilitate - Bretan Antonela expert contabil  - CIF : 29887670

  * Eu platesc - procesator plati carduri - Europayment services srl - CUI RO18773866

  * Neosys - program contabilitate - Softworks  srl - CUI RO16009820

  * TLH - server - Top Level hosting srl - CUI RO25103265

  * Facebook, newsletter ( mailchimp, sendingblue, modul prestashop ), you tube

  * Detalii pentru service gsm

  * Formular contact

  * email 

20. Cu privire la maniera de prelucrare a datelor personale ale persoanei fizice, in situatia prelucrarii necorespunzatoare/ilegale a datelor exista posibilitatea de a depune o plangere in fata Autoritaii de Supraveghere A.N.S.P.D.C.P. precum si de a introduce o cale de atac judiciara.

21. Responsabilul cu protectia datelor: Alexandru Cristian Szentaszloi cu datele de contact:

E-mail: contact@dualstore.ro Sc Starmobilegsm Srl Ro31237377, J24/153/2013 Localitate Baia Mare, Județ Maramureș, Strada Traian nr. 15 Tel.: +40740302590 Daca doresti sa iti stergi datele personale de pe situl DualStore.ro intra in contul tau si apasa butonul erase my data. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) SC STARMOBILEGSM SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care  le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Numar notificare catre A.N.S.P.D.C.P. 2447     Scopul colectării datelor este: inregistrare site pentru comenzi     Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a comanda. Refuzul dvs. determină refuzul procesarii comenzilor.     Informaţiile înregistrate nu vor fi divulgate altor operatori sau persoane fizice.     Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC STARMOBILEGSM SRL? □DA □NU Atentie folosim cookie-uri! Continuand sa navigati pe site-ul nostru, sunteti de acord cu folosirea acestora   Datele si informatiile personale nu vor fi folosite pentru reclama sau vandute, vor fi pastrate putin timp si apoi vor fi sterse de pe server.     Daca doriti stergerea lor mai repede sau stergerea contului, definitiv, va rugam sa ne scrieti la c0ntact@dualstore.ro.     Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) SC STARMOBILEGSM SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care  le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Numar notificare catre A.N.S.P.D.C.P. 2447     Scopul colectării datelor este: inregistrare site pentru comenzi     Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a comanda. Refuzul dvs. determină refuzul procesarii comenzilor.     Informaţiile înregistrate nu vor fi divulgate altor operatori sau persoane fizice.     Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC STARMOBILEGSM SRL? DA □NU     Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@dualstore.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.     Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

In scopul utilizarii datelor cu caracter personal , SC STARMOBILEGSM SRL , pune la dispozitia vizitatorilor website-ului Dualstore.ro un ghid de informare asupra modului in care folosim cookie-uri .

I. Ce sunt cookie-urile? Cookie-urile reprezinta fisiere temporare utilizate pentru a stoca date pe computer sau dispozitivul mobil de fiecare data cand accesati un website. Sunt folosite pe scara larga pentru a face website-urile sau anumite servicii ale acestora sa functioneze mai eficient. De asemenea , cookie-urile sunt utilizate pentru raportarea anumitor informatii.

Cookie-urile noastre nu sunt folosite pentru a retine informatii cu caracter personal precum nume , prenume , e-mail sau detalii bancare , ci pentru a monitoriza activitatea si actiunile realizate pe paginile accesate in vederea imbunatatirii experientei utilizatorilor si in scop de marketing .

II. Ce tipuri de cookie-uri exista si de ce le folosim?

Cookie-urile implementate pe site de catre proprietarii acestuia sunt deumite ''first party'' iar cele setate de terte parti , altele decat proprietarii de drept ai site-ului sunt denumite ''third party''. Acestea din urma activeaza anumite elemente si functionalitati ce pot fi oferite prin accesarea site-ului Dualstore.ro

Utilizam cookie-uri ,, first party'' si ''third party'' pentru numeroase motive . Unele cooki-uri sunt necesare pentru motive tehnice , pentru ca site-ul si serviciile noastre sa fie operationale - acestea sunt cookie-urile necesare , esentiale . Alte cookie-uri ne permit noua si unor terte parti cu care conlucram sa monitorizam si sa targetam interesele manifestate de vizitatorii website-ului - acestea sunt cookie-uri necesare pentru performanta si functionalitate.

Spre exemplu , folosim cookie-uri pentru a gestiona continutul si informatiile pe care le putem trimite ori afisa utilizatorilor , pentru a personaliza experienta interactiunii cu website-ul Dualstore.ro , dar si pentru a imbunatatii functionalitatea serviciilor pe care le oferim.

Tipurile specifice de cookie-uri de tip '' first party'' si ''third party'' pe care le folosim in cadrul site-ului nostru , precum si scopul utilizarii lor sunt descrise mai jos:

II.1. Cookie-uri esentiale pentru website

Aceste cookie-uri sunt absolut necesare pentru a va furniza serviciile disponibile in cadrul site-ului , dar si pentru acces la sectiuni protejate. Acestea din urma se genereaza dupa autentificare , pentru verificarea expirarii sesiunii.

Aceste cookie-uri sunt strict , necesare pentru functionalitatea site-ului si rularea corecta a platformei web.

Cookie-urile pot fi blocate sau sterse prin modificarea setarilor browser-ului.

II.2. Cookie-uri folosite pentru performanta

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a imbunatati performantele site-ului Dualstore.ro , sa analizam maniera in care site-ul functioneaza si bineinteles sa identificam erorile potentiale care pot exista.

II.3. Cookie-uri pentru analiza si personalizare

Cookie-urile care colecteaza informatii de acest tip sunt folosite cu scopul de a ne ajuta sa intelegem cum este folosit site-ul sau cat de eficiente sunt companiile noastre de marketing. De asemenea , ne ajuta sa personalizam complet website-ul , in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a site-ului.

II.4. Cookie-uri pentru promovare si targeting

Le folosim pentru a face mesajele de promovare mai relevante , tinand cont de interesele pe care le aveti. De asemenea , aceste cookie-uri indeplinesc si alte functii , precum revenirea aparitiei anunturilor in mod continuu , asigurarea livrarii lor optime din punct de vedere al afisarii si in unele cazuri selectia anunturilor pe baza intereselor pe care le manifestatii.

Aceste informatii sunt protejate cu diverse parti precum Facebook sau Google cu ajutorul carora putem transmite vizitatorilor reclame care i-ar putea interesa.

Noi , dar si terte parti ori parteneri putem folosi alte technologii similare de monitorizare. Aceste fisiere de date contin indentificatori unici care ne ajuta sa aflam cand cineva ne-a vizitat website-ul sau care declanseaza anumite semnale ce indica o anumita actiune efectuata pe site.

Acest lucru ne permite sa monitorizam tiparul traficului de utilizatori de pe o pagina specifica a site-ului , prin comunicarea si livrarea acestor cookie-uri . In acest mod vom intelege daca ati ajuns pe site-ul prin intermediul accesarii unui anunt sau de pe alt website , pentru a va livra anunturi targetate , pentru a imbunatati performantele website-ului si pentru a monitoriza succesul campaniilor de marketing. .

III. Promovare online targetata

Utilizam servicii terte pentru monitorizarea si analiza utilizarii individuale a site-ului si pentru a colecta informatii satistice cu privire la interactiunile cu site-ul nostru . Avem de asemenea colaborari cu terte parti pentru a afisa anunturi si pentru a le folosi pentru promovare.

Aceste terte parti utilizeaza de asemenea technologii de monitorizare pentru a colecta si folosi informatii despre activitatile dumneavoastra online in mod anonim , fie pe website-ul nostru , fie pe alte website-uri sau aplicatii mobile , pentru a va cunoaste interesele si pentru a va oferi anunturi targetate care sunt adaptate in functie de activitatile de pe parcursul navigarii si interesele specifice.

De asemenea , terte parti vor putea utiliza cookie-uri sau semnale web pentru a colecta informatii despre vizitele efectuate pe site-ul nostru si pe alte site-uri , in vederea masurarii si monitorizarii eficientei anunturilor si activitatilor de promovare online ( spre exemplu , prin colectarea de date cu privire la numarul accesarilor unuia dintre anunturilor noastre ) . Informatiile colectate de aceste tarti nu includ date cu caracter personal prin intermediul carora utilizatorul poate fi identificat cu exactitate ( de exemplu nume sau adresa de mail ).

IV. Cookie-uri utilizate in serviciile noastre

Anunturi de remarketing Google

Serviciul de remarketing anunturi Google permite utilizatorilor sa isi creeze si administreze reclamele pe Google Display Network. Daca un utilizator alege sa foloseasca acest element , vom instala un pixel de monitorizare Google pe site-ul respectivului client prin intermediul Snippet-ului . Snippet-ul permite de asemenea ca site-ul utilizatorului sa seteze un cookie care va recunoaste vizitatorii de pe site prin intermediul anunturilor plasate cu ajutorul serviciului de remarketing anunturi Google.

Aceste technologii faciliteaza plasarea de campanii de promovare pe Google Display Network si ne permite sa oferim rapoarte clientilor nostrii in legatura cu performantele acestor campanii de promovare.

Anunturi Facebook

Serviciul de anunturi Facebook permite clientilor nostrii sa afiseze anunturi abonatilor si altora prin intermediul platformei Facebook.

Atunci cand un client alege sa beneficieze de acest serviciu , implementam un pixel de monitorizare Facebook pe site-ul respectivului client prin intermediul Snippet-ului.

Snippet-ul permite ca site-ul clientului sa implementeze un cookie browserului care va recunoaste vizitatorii de pe site prin intermediul anunturilor plasate prin serviciile de anunturi Facebook . Aceste technologii de monitorizare faciliteaza gestionarea campaniilor de promovare pe platforma Facebook si ne permite sa oferim clientilor rapoarte cu privire la performantele acestor campanii. Facebook nu ofera optiunea de refuz pentru aceste cookie-uri . Pentru a refuza aceste cookie-uri , verificati sectiunea de instructiuni de mai jos '' cum pot tine sub control cookies?''

Landing pages

Daca un utilizator alege sa utilizeze acest element , se va permite folosirea cookie-urilor si tehnologiilor de monitorizare suplimentare. Utilizatorii care creeaza pagini de destinatie vor avea optiunea de a seta cookie-uri pe dispozitivul oricarui vizitator al acelor pagini. Cand un utilizator alege sa configureze cookie-urile , Dualstore.ro instaleaza Snippet-ul pe pagina de destinatie a acelui utilizator pentru a facilita implementarea cookie-urilor alese de catre acel utilizator.

V. Gestionarea cookie-urilor

Aveti dreptul de a decide daca acceptati sau respingeti cookie-urile!

Puteti seta si personaliza optiunile browser-ului pentru a accepta sau refuza cookie-urile . Daca veti alege sa respingeti cookie-urile , veti putea continua sa folositi site-ul nostru , insa accesul la anumite functionalitati si zone securizate poate fi astfel restrictionat.

Majoritatea retelelor de promovare va pun la dispozitie o modalitate de a va dezabona de la anunturile de promovare bazate pe interese specifice.

Puteti alege sa renuntati ca identificatorii de promovare pentru dispozitive mobile sa fie folositi de asemenea pentru anunturile de promovare bazate pe interese specifice. Va trebui sa accesati setarile dispozitivului mobil si sa urmati instructiunile cele mai recente in acest sens. Daca veti alege sa renuntati , vom elimina toate datele colectate despre dumneavoastra si nu vom mai colecta ulterior date date suplimentare. Identificatorul aleator desemnat dumneavoastra ( de catre noi sau terte parti ) va fi de asemenea eliminat . Acest lucru inseamna ca daca la o data ulterioara , decideti sa acceptati din nou conditiile , nu vom mai putea continua urmarirea si monitorizarea folosind acelasi indentificator ca si inainte , intrucat veti fi considerat un utilizator nou al sistemului din toate punctele de vedere.

Optiunea ''Do not Track'' - unele browsere precum Internet Explorer , Firefox Si Safari - includ posibilitatea de a transmite semnale '' Do not Track'' . Cum nu sunt reglementate standarde generale cu privire la semnalele '' Do Not Track'' ( Nu urmari/monitoriza ) , unele website-uri nu raspund inca la acestea.

La Dualstore.ro tratam cu seriozitate protectia datelor cu caracter personal si cautam in mod constant sa ne imbunatatim manierele in care le putem proteja , tinandu-ne la curent cu orice modificari cu privire la monitorizarea , urmarirea si utilizarea acestora.

Pentru a vizualiza , controla sau elimina cookie-urile noastre de performanta sau marketing , in cazul in care nu ati facut-o la prima interactiune cu site-ul Dualstore.ro , va rugam sa accesati urmatorul site.

Gestionarea, dezactivarea si stergerea cookie-urilor

Informații detaliate referitoare la modalitățile de gestionare, dezactivare și ștergere a cookie- urilor prin utilizarea setărilor broswer-ului folosit pentru navigarea pe Internet sunt disponibile la următoarele adrese:

1. Internet Explorer

Ștergerea și gestionarea modulelor cookie (IE 8, 9 și 10):

2. Mozilla Firefox

Setările pentru cookie-uri și depanarea cookie-urilor (activare și dezactivare cookie-uri, eliminare cookie-uri, blocarea anumitor site-uri de la plasarea de cookie-uri, deblocarea plasării de cooki-euri, etc)

3. Google Chrome

Gestionarea cookie-urilor (ștergere, blocare, permitere, stabilirea de excepții, etc)

4. Safari

Manage cookies – Administrează cookie-uri (doar în limba engleză) Remove cookies – Șterge cookie-uri (doar în limba engleză)

5. Opera

Gestionare și ștergere cookie-uri (doar în limba engleză)